Jump to content

Photo

Pics on my post not showing


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
paulmc

paulmc

    Member

  • Valued Member
  • PipPip
  • 143 posts
  • LocationAberdeenshire

Anyone know how to fix my post??

 

https://www.audirs3o...73-wee-project/

 

I cant see or access any of my pics. Says I have no authority to view them. Weird as it was me who added them??

 

dont think anyone else can see them either

 

any help appreciated


2019 RS3 Saloon


#2
RS3Dell

RS3Dell

    Elite Club Member

  • Valued Member
  • PipPipPipPip
  • 3,952 posts
  • LocationToo close to Roy.

Anyone know how to fix my post??
 
https://www.audirs3o...73-wee-project/
 
I cant see or access any of my pics. Says I have no authority to view them. Weird as it was me who added them??
 
dont think anyone else can see them either
 
any help appreciated


Paul.

I have the same problems as yourself but accessing other people posted photo's.

Your not alone mate.

Dell.
RS3 8P 2012 Phantom Black, Bucket Seats,Optic Black Pack, MRC Stage 2,+ DSG Remap, Forge Intercooler, Autotech HPFP, HG Motorsport Intake Pipe, Pipercross Airfilter,Powerflex Gearbox & Dog Bone Mount Inserts, Fully Decatted OEM Exhaust, 443Ps 777Nm,Reyland 2 piece Discs & DS2500s All Round,Bilstein B14, 034 ARB.MPS4s,VCDs User.

#3
paulmc

paulmc

    Member

  • Valued Member
  • PipPip
  • 143 posts
  • LocationAberdeenshire

Hmmm, not sure then


2019 RS3 Saloon


#4
Evil Diesel

Evil Diesel

    Valued Club Member

  • Valued Member
  • PipPipPip
  • 810 posts

I think you need to go down the route of 'more reply options' - browse and choose the file then 'attach file' the you have to select the 'add to post' option otherwise it is all junk.  If you don't add to post it just leaves it as an unviewable attachment.

Attached Files



#5
Evil Diesel

Evil Diesel

    Valued Club Member

  • Valued Member
  • PipPipPip
  • 810 posts

Funny that - clearly I am speaking sh*t as I didn't add the pic to the post but it comes up anyway!  Oh well - a bonus pic of my nail and the Mrs 8p thrown in for free.



#6
paulmc

paulmc

    Member

  • Valued Member
  • PipPip
  • 143 posts
  • LocationAberdeenshire

I tried both. The top 2 pics on my post i "added to post" the others I did not. crazy why i cant even open them myself when i posted them.

 

RS looks nice. I like Black but to lazy to keep it clean lol


2019 RS3 Saloon


#7
LaRocK

LaRocK

    Member

  • Valued Member
  • PipPip
  • 119 posts

Another option which should fix it but involves a bit more work. Create a photobucket account, upload the photos of you car to your account, then go into each photo and on the right side of the page there are usually around 4 different links to your photo. Left click the one that has IMG at the start (you should then get a prompt to say "copied") and just paste that into your forum post. Has worked fine for me for all photos so far.



#8
paulmc

paulmc

    Member

  • Valued Member
  • PipPip
  • 143 posts
  • LocationAberdeenshire

thanks, sounds like I need to get a photobucket account


2019 RS3 Saloon


#9
LaRocK

LaRocK

    Member

  • Valued Member
  • PipPip
  • 119 posts

Little update for you bud, forget photobucket, they have now slapped their advertising over all images you share to forums from your account. Guess there's always a price to pay when it's free lol.






Audi RS3OC Forum is Powered by APR Motorsports UK
© 2013-2014 Audi RS3 Owners Club | All rights reserved | This club and forum is not officially associated with AUDI AG.